Har du drömt om ett eget läsrum eller en underbar liten paviljong mitt i trädgården där du kan spendera ljumma sommarkvällar med en riktigt god bok? Då är du inte ensam.

Trenden att bygga altaner, uterum, paviljonger och lusthus på tomten blir alltmer populär. Här kan du verkligen njuta av den svenska våren, sommaren och hösten. Ser du dessutom till att dra ut vatten till lusthuset i trädgården blir det ännu enklare att koppla av ordentligt. Du hittar billigt rörmokare i Stockholm från Clas fixare som har gott om auktoriserad och erfaren VVS-personal. Vill du till och med bygga ett attefallshus kan du få hjälp med hela rördragningen och installationen av toalett och dylikt. De flesta nöjer sig med att rörmokaren drar ut ledning till en utomhuskran eller en vattenkran i lusthuset. Hör av dig till Clas fixare med alla dina VVS-frågor.

Satsa på ljusinsläpp

En trädgårdspaviljong fångar ljuset på ett fantastiskt sätt och du kan till och med själv rita och bygga din paviljong eller ditt lusthus. Passa på att inreda i en stil som passar dig och ditt syfte. Att kunna koppla av med en god bok i en skön soffa mitt i trädgården är en riktig höjdpunkt. Se till att du har plats för en låg bokhylla i lusthuset så att du kan planera din sommar på bästa sätt. Du kan självklart också njuta av ljudböcker, på så sätt kan läsaktiviteten bli något som verkligen engagerar hela familjen. Satsa på ljusinsläpp för att få ett luftigt och ljust rum, men glöm inte rullgardiner.